Jae.. 

Så er jeg student. Tror, at jeg vil vende tilbage med et lidt længere indlæg vedrørende hvordan det hele har været.. Men jeg kan da godt afsløre, at det ikke var den mest harmoniske afslutning :) Heldigvis havde jeg gode veninder ved siden af mig. <3 

I aften står den på bulesold - i morgen dimission og studenterkørsel - og i overmorgen roskilde

xx Sol 

3 comments:

 1. Who cares med en uharmonisk afslutning. Nu er du student. Om et år eller to er det glemt igen. Jeg blev student for seks år siden, og det var SÅ fedt at være færdig! Husker tydeligt den fornemmelse - har kunnet nikke genkendende til mange af dine indlæg den sidste tid.

  Ha' en SKØN Roskilde!

  Og hvad betyder bulesold? :S Er det et ord?

  ReplyDelete
 2. I øvrigt er det et af de fineste billeder, jeg nogensinde har set. Ulve er mit yndlingsdyr, og den her har bare det helt rigtige udtryk.

  ReplyDelete
 3. Tusind tak for din søde kommentar - og undskyld min sene respons :)

  Det er dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste som sidder med (og har siddet med) de følelser. Det kommer man hurtigt til at føle, det er jo ikke ligefrem det som er emnet til studenterfesterne. Bulesold er studentermiddagen aftenen før dimission. Der bliver holdt taler, danser lanchiers, drukket vin og spist god mad :) Det er vidst først og fremmest knyttet til mit gymnasiums gamle traditioner. Og ja, det er virkeligt et fantastisk billede. Så smukt og helt rigtigt.

  ReplyDelete